Import si distributie accesorii supermarket-uri si magazine

Incepand din 2008 Retail & Management Solutions SRL importa si distribuie accesorii pentru rafturi si vitrine comerciale care capteaza atentia cumparatorilor si cresc vanzarile. Astfel, iti utilam magazinul cu cosuri pentru autoservire (atat cu maner cat si pe roti), carucioare si o gama larga si variata de sisteme port eticheta si rame pentru afisaj.

Solutii pentru magazine

Accesoriile pentru rafturi ajuta magazinele sa comunice cu clientii. Comercializam sisteme pentru acces si dirijare client, sisteme pentru rafturi, sisteme de suspendare pentru promotii si reclame, meniuri din plexiglas, buzunare de pretectie si accesorii pentru mercantizarea si managementul raftului. Cu ajutorul produselor noastre iti poti amenaja magazinul cat ma atragator si eficient. Ofera clientilor tai o experienta placuta in magazin.

Preturi de importator direct

Iti oferim servicii de calitate si preturi excelente. Sine de pret, separatoare, opritoare, suporti etichete pentru preturi (din plexiglas, autoadezive sau reglabile), casete pentru etichete pret, suporti pentru etichete inscriptibile, etichete inscrisptibile, markere cu creta lichida, rame de plastic, sisteme de prindere a ramelor si tot ce ai nevoie pentru un magazin care vinde.