Cosuri din plastic pentru autoservire si carucioare pentru cumparaturi

Este greu de imaginat un magazin cu autoservire astăzi fără coșuri si cărucioare de cumpărături. Acesta este un atribut esențial pe care un client îl ia cu el la intrarea într-un super- sau hipermarket.

Scopul principal al coșurilor de plastic este de a face șederea clientului in magazin mai confortabilă și, astfel, de a-l stimula sa achizitioneze mai multe mărfuri. Așadar, acele magazine cărora le pasă de disponibilitatea constantă a coșurilor și cărucioarelor la intrare își măresc cifra de afaceri mai repede decât cele fără acest tip de echipament comercial.

Vă oferim o gamă largă de coșuri cu mânere și cosuri pe roți pentru cumparaturi..

Avantajele coșurilor de cumparaturi din plastic RMS:

  • durata lungă de viată;
  • stivuire cu ușurință fară a ocupa spațiu suplimentar;
  • sunt prevazute cu spațiu pentru logo și alte informații publicitare;
  • contribuie la creșterea volumului mediu de achiziții.

Cosuri de cumparaturi rezistente

Suntem aici pentru a te ajuta sa faci cumparaturile intr-un mod mai convenabil si mai organizat. In acest sens, oferim o gama variata de cosuri de cumparaturi pentru toate nevoile. Indiferent daca ai nevoie de un cos autoservire pentru a face cumparaturi rapide, un cos de plastic pentru magazine pentru a le transporta mai usor, sau un cos de supermarket mai spatios pentru a duce toate produsele, noi avem tot ce iti trebuie!

Daca preferi sa iti organizati mai bine cumparaturile si sa le transporti cu mai multa usurinta, poti alege un cos de mana sau un troler de cumparaturi. Acestea sunt ideale pentru a te ajuta sa duci produsele din magazin la casa de marcat sau chiar la masina. De asemenea, oferim si carucioare de cumparaturi, perfecte pentru a face cumparaturile la scara mare sau pentru a le transporta mai usor. Acestea au o capacitate mare de incarcare si sunt prevazute cu roti pentru a fi mai usor de manevrat.

Cos supermarket cu roti

Usor de manevrat, un cos supermarket cu roti poate imbunatati experienta la cumparaturi. Navigarea prin magazin este mai usoara, mai ales in orele sau perioadele de trafic inters. Realizate din materiale de calitate, usor de controlat, cu capacitati diferite, cosurile pentru supermarket sunt o alegere convenabila pentru cumparatori.

Pentru cumparaturi mai organizate si mai comode, alege unul din cosurile de cumparaturi vandute de accesorii-magazine.ro