Managementul raftului - solutii inteligente pentru magazine

Furnizam soutii pentru managementul raftului, solutii care ofera clientilor o experienta placuta in fata rafturilor din magazine. Cu ajutorul produselor oferite de www.accesorii-magazine.ro, princiiile de mercantizare sunt usor de implementat. Divizoare sau despatitoare de raft din policarbonat, profile adezive de mercantizare, organizatoare, sisteme de impins a produselor, toate influenteaza vanzarea si profitabilitatea magazinelor. 

Mercantizarea raftului in orice magazin

Stii cat de importanta este mercantizarea rafturilor in orice magazin. Dar ti-ai pus vreodata intrebarea cum poti face asta cat mai eficient? Noi, accesorii-magazine.ro avem solutia perfecta pentru tine!

Divizoarele de raft sunt instrumentele perfecte pentru a organiza marfa pe rafturi si pentru a face ca produsele sa fie mai usor de identificat de catre clienti. Acestea pot fi ajustate pentru a se potrivi cu dimensiunile diferite ale produselor si pot fi amplasate oriunde pe raft, astfel incat sa poti să optimizezi spatiul de depozitare.

In plus, profilele pentru mercantizare sunt o alta solutie utila pentru a expune produsele tale intr-un mod atractiv si accesibil pentru clienti. Acestea se potrivesc perfect cu divizoarele de raft si pot fi amplasate la diferite inaltimi pentru a evidentia produsele tale preferate. Cu ajutorul acestor profile, poti imbunatati aspectul general al magazinului fapt care iti va atrage clientii.