Sisteme de suspendare pentru rame de afisaj si accesorii pentru agatat

Oferim solutii pentru magazine si accesorii care permit montajul la inaltime a ramelor de afisaj, a preturilor, a posterelor sau a printurilor relevante pentru magazine: profile din luminiu, sine perforate, accesorii pentru suspendare sau agatare a ramelor. Cu ajutorul accesoriilor pentru magazine puneti in evidenta detaliile care atrag vizual cumparatorii. Sisteme de suspendare pentru rame de afisaj ajuta magazinele sa directioneze fluxul de cumparatori intr-o anumita directie, conform principiilor de mercantizare.

Accesorii pentru magazine

In magazinul nostru online dedicat accesoriilor pentru magazine gasesti sisteme de suspendare pentru rame de afisaj si accesorii pentru agatat. 

Indiferent daca esti in cautarea unui sistem de suspendare pentru o expozitie, un eveniment special sau pur si simplu pentru decorarea magazinului, suntem aici cu produse perfecte pentru nevoile fiecarui client.

Avem o gama larga de produse de calitate, inclusiv sisteme de suspendare pentru rame de afisaj, cabluri de suspendare, suporturi si accesorii de agatare. Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de inalta calitate si au fost proiectate pentru a fi durabile si usor de utilizat.

Indiferent de dimensiunea sau greutatea ramei de afisaj, avem o solutie adecvata. Cablurile, profilele, sinele sau carligele de suspendare sunt disponibile in diferite dimensiuni si greutati pentru a se potrivi nevoilor specifice. De asemenea, avem si sisteme de suspendare reglabile care permit ajustarea inaltimii ramelor de afisaj pentru a se potrivi cu designul intregului magazin.